Она је отишла у Врњачку Бању са ћерком и мајком, а снимак који је објавила на свом Инстаграм профилу изазвао је бројне реакције.

Јована је ишла у сауну која у том тренутку није била празна, већ су јој друштво правили остали гости хотела. Она је у једном тренутку држала говор и показала особу која им им је "кружним покретима пешкиром усмеравала ваздух да се више зноје".

Особу коју је замолила да је снима "натерала" је и да камером приђе близу њеном телу, како би показала тело које је било скроз мокро. Том приликом Јована је на себи имала купаћи костим са тиграстим дезеном, а њене облине су биле у првом плану.

Јована Јеремић, иначе, често истиче да има много удварача, а каже да ни она сама не зна колико ће их само још проћи кроз њен живот.

- Ја репрезентујем стил живота... Оног тренутка када сам се развела, ја сам узела живот у своје руке. Не размишљам више шта ће ко да коментарише. Ја знам шта хоћу, и ја сам увек знала шта хоћу, а шта нећу - казала је она недавно у емисији Сање Маринковић.

- Шта ћу ја кад ме воле мушкарци! Само Бог зна колико ће их бити још! Ја сам светска жена, а сматрам да светска жена има минимум два брака. Ја не причам у емисијама оно што желим да ми се деси, ја увек говорим онако како јесте - додала је тада.

БОНУС ВИДЕО: