Подсетимо, Маријана Сеиферт, победница ријалитија "Велики брат" 2011. године, нестала је, 27. априла 2022. године, а њена породица је све време покушавала да сазна истину о околностима нестанка.

Током емисије ''Народ пита'' на ТВ Пинк, у емисију се укључила Маја Ковачевић, а оно што је открила леди крв у жилама!

- Маја Ковачевић овде, хтела сам да испирчам истину за своју сестру. - рекла је Маја и убрзо заплакала једва говорећи.

- Моја сестра се није убила, није се убила. Налази се на, стаза 9, двојица су је одвукли низ падину 30 минута, морам прво да се смирим. Након рођендана на којем је била, имала је свађу са дечком, којег је ударила, и отишла, он је кренуо за њом, ударио је ннеким алатом у главу, звао је човека и њих троје су се запутили ка Шљемену. На Шљемену су је довршили, убили су је, када су је вукли низ падину, нису је. Документи су намештени, човек који је плаћен да је убије, је оставио њене документе на мосту, да би изгледала као да се убила. Извињавам се гостима, не желим да учествујем у томе. - рекла је Маја, док су водитељка Ивана Шопић и гости остали затечени и слеђени.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/VELIKI BRAT

 

- Молим људе за помоћ, да се моја сестра нађе, да је моја породица сахрани, јер се није убила, већ је убијена. - рекла је Маја.

- Да ли су то све поуздане информације? - упитала је Ивана.

- Ја сам дошла до ових информација пре сат и по времена, ти људи су били укључени у случај Матеја Перише, а од тог човека који је помогао да се сакрију трагови, пријатељ је потврдио. Према мом сазнању његова породица је заштићена. Моју сестру су тражили јако мало, моја мама је слала дописе полиције, никада није добила одговор. Дошла сам до истине и молим да људи помогну око потраге. Стаза број 9. - рекла је Маја.

- Чули су милиони, држи се, много нам је свима тешко пало ово укључење, надам се да ћете сазнати истину, и да ће свако бити где му је место - рекла је Ивана.

- Сазнала сам да су они јако заштићени, да се скривају информације, ми никада нисмо видели камере, информације, све молим за помоћ. Желим да закопам сестру, и да нађе свој мир - рекла је Маја.

- Мајо желим ти да будеш добро. И да правда буде задовољена, оставила си нас без текста - рекла је Ивана.

- Једино су српске новине покренуле, тек након ваше изјаве које сам вама дала, тек су ме тада позвале, људи су били за било коју другу особу језеро пресушили. Људи моји требам помоћ да се моја сестра нађе, моја сестра се није убила, моја сестра је убијена - рекла је Маја.

БОНУС ВИДЕО: