Lil Tej je odbacila ove morbidne navode o smrti, tvrdeći da je njen Instagram nalog "hakovan".

- Želim da jasno stavim svima do znanja da smo moj brat i ja i živi i bezbedni, ali mi je srce slomljeno i teško mi je pronađem prave reči koje treba da kažem - rekla je ona danas za TMZ, više od 24 sata nakon što se pojavila vest o njenoj navodnoj smrti.

- Bila su ovo veoma traumatična 24 sata. Juče sam ceo dan bila bombardovana beskrajnim srceparajućim i uplakanim telefinskim pozivima voljenih osoba, dok sam pokušavala da sredim ovaj haos - dodala je.

Lil Tej nije objasnila zašto joj je trebalo više od 24 sata da demantuje monstruozne laži o svojoj smrti. Ona je insistirala da je njen nalog "ugrozila treća strana" u svrhu "širenja užasnih dezinformacija i glasina o njoj". Mlada zvezda je potvrdila i da sada ponovo ima pristup svom nalogu.

Influenserka je u današnjem obraćanju istakla i da je promenila ime koje je dobila na rođenju - Kler Houp, što je bilo i ime koje se koristilo u sada izbrisanoj, lažnoj objavi o smrti, te da je sada njeno zvanično ime Tej Tian. Ona je odbacila očevo, a uzela je majčino prezime.

Ova tinejdžerka proslavila se sa svega 9 godina i to zahvaljujući seriji vulgarnih spotova u rep stilu. Ona je, takođe, dospela na naslovne strane još 2018. usled tvrdnji da ju je njen otac Kristofer Houp zlostavljao, te da ju je njen brat iskorišćavao.

BONUS VIDEO:

MILE KITIĆ O AMERIČKOJ TURNEJI: Pojačanje mi je ćerka Elena

(Blic žena)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".