За разлику од већине младих, она је одлучила да станује у свом родном селу Доње Недељице како би била у близини породице и посла којем је потпуно посвећена.

Фото: В. Данилов

 

Талентована глумица Марија Петронијевић пре десетак дана постала је мајка, а долазак наследника потпуно је променио поглед на свет и приоритете у животу.

Иако су пре само пет дана изашли из породилишта, глумица је сумирала утиске и прве импресија, а овим речима је објаснила колико ју је мајчинство променило.

- Ограничени простор интервјуа ми не дозољава да почнем да набарајам каква су све искуства од када сам постала мајка, јер сваки секунд од рођења детета носи једно ново искуство, па их практично за дан, ако је то дан неспавања, човек скупи преко 80.000. Али је осећање дивно - истиче Марија за 24седам.

Ево како глумица проводи дане са бебом.

Фото: Инстаграм принтскрин/ petronijevic.marija

 

- Проводим их посматрајући један нови живот који је створен из љубави. Посматрам живот, који посматра и среће се са животом око себе. Волим. Љубим. Дојим. Грлим. Љуљам. Пресвлачим. Купам и радим све оно што раде мајке мале или тек рођене деце - додала је Марија. 

С обзиром на то да је велика породица уз њу, али и изабраник о којем није желела да говори јавно, глумица признаје колико јој укућани помажу у вези са свакодневним обавезама.

- Помоћ је присутна у сваком смислу речи. Од момента изласка из болнице до данас је прошло седам или осам дана и све време највећа помоћ и подршка је то што смо сви на окупу, породично. Што све тренутке првих дана живота нашег сина делимо и што у свему заједно учествујемо - каже Марија и додаје да ли би у наредном периоду променила адресу становања.

-  Мислим да је ова наша планета, на којој живимо сасвим добра база, за живот. Породица је за сада функционална и надам се да ће као таква и остати заувек. А да ли ће то бити Пожега, Београд или Доње Недељице у којима се данас налазим, живот ће то одредити. Ја сам решила да га са својом продицом живим - закључила је глумица.

Глумица до сада није показивала свог партнера, али тврди да га не крије од јавности.

- Не ради се о било каквом скривању, нити тајновитости. Мој партнер, да га тако и ја назовем, није неко ко жели да буде део јавног живота и јавне сцене у Србији. Несумњиво је да медији имају интересовање за оно чиме се бавим и не могу рећи да ми медијска пажња не прија, али он је у некој "другој димензији" и замолио ме је да га, сем ако не морам, не експонирам јавно - признала је Марија за 24седам.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".