Међутим, често се дешава да не иде све по плану и да дође до непредвиђених догађаја која могу да униште тај савршени дан. Овакав случај имала је и млада из Србије.

На порталу Исповести.цом једна млада анонимно је поделила како је њена мајка уништила њен најрадоснији дан, и својом причом расплакала је многе. Она је испирчала да ју је мајка напустила када је имала 12 година, те да се од тада никада није сусрела са њом. Све до њеног венчања, када је напунила 26 година.

Исповест је изазвала је велику буру на друштвеним мрежама, а многи корисници су јој пружили подршку. Потресну исповест преносимо у целости.

Фото: Профимедиа

 

- Мајка ме оставила кад ми је било 12 година. На дан венчања, 14 година касније, изабрали смо отворено место и једино је омања капија спречавала да неко уђе. Ипак, нисмо ни рачунали да ће ико доћи. Но, ту капију је прескочила једна старија жена, седе косе, лица белог као авет и схватила сам да је то моја мајка. Била је пијана и видно узнемирена. Плакала је и молила ме да јој опростим - започела је девојка исповест, те наставила:

- Била је сва у неким модрицама, обучена у крпе, није изгледала као она уређена дама коју сам давно познавала. Уништила ми је најлепши дан у животу, а за 14 година није се сетила да ме икад позове или посети. Тата и муж су само пришли да ме загрле јер сам грцала у сузама, на дан кад је осмех требало да ми буде најшири, ја сам се осећала као покисла. Кад сам се смирила, она се само послужила с храном са стола и побегла смејући се као какав лудак. Прошло је два месеца и још не могу да се смирим. Питам се чиме сам ја заслужила такву мајку - написала је млада у потресној исповести.

БОНУС ВИДЕО: