Александра је, ни мање ни више, одлучила да позове полицију због Ане.

- Алекс зове полицију, јер каже да сам јој претила. Овде постоје људи који могу да посведоче да им нисам претила - рекла је Ана.

- Чујем вас, уживо сам у програму на Пинку. Шта да радим, ја сам жена која сама живи у Београду. Рекла је да ће позвати и послати неке људе. Мени нико не сме да прети. Не треба да шаљете возило, желим да будете у приправности. Само да вас обавестим да ћу вас звати уколико нешто буде. Прети ми са одређеним људима. Ја сам тренутно у емисији - казала је Алекс у емисији.

- Ја сам обавестила полицију, провоцира ме, назива ме проститутком. Ја знам све најгоре о њој, а она ми прети. Она каже да неко може да дође, да ли ја треба да се плашим? Због чега зовеш људе? - додала је Николићева, па рекла:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ana_curcic_official

 

- Ја знам са каквим људима се дружиш. Ако ми се нешто деси да знате ко је крив. Ти си звала људе да мене овде малтретирају. Мене овде да неко напада и да ми доводи неке криминалце. Жена мангуп.

- Ја сам се стресирала због тебе. Желим да дође отац моје ћерке желим да ми кажеш све за моје дете. Навикла си да лажеш и мажеш, буди фина, немој да лажеш - навела је Ана у емисији.

- Битно је да се ти од синоћ дописујеш са људима и тражиш информације о мени. Нападаш ме овде и доводиш криминалце. Као жена мангуп, а кад уђе Качавенда у Задругу нећеш знати где си шупља. Нервозна си исфрустрирана због тога јер знаш да ће да те покопа истином - рекла је Александра.

- Моја лична ствар је кога сам звала. Звала сам Ивиног тату, који није криминалац, па ћеш њему да кажеш шта си му рекла о детету. И нисам рекла да поведе 'оне његове' него да пошаље неког другог ако не може он да дође - одговорила је Ана.

- О теби цео град зна да си се вукла са свакојаким криминалцима од 18. године, да су те звали Пчелица Маја јер си летела са цвета на цвет и да си тако позната по Новом Београду. Дружиш се са навијачима - није престајала Алекс.

- За ово што си рекла да навијачи стоје иза мене ћу да те тужим - запретила је Ћурчићка.

- Боље је да ме тужиш него да ме убијеш, пошто ти је то било у плану. А да ме тужиш не можеш јер сам ја рекла да сам чула да се нешто прича за твоју ћерку, што је твоја срамота а не њена, а ти си тврдила да сам ја проститутка - наставила је Александра.

БОНУС ВИДЕО: