Он је сада проговорио о детаљима односа са Кристијаном Голубовићем са којим је био у истом затвору. Пред сам улазак у ријалити повела се прича, која се претворила у претње батинама, а сада је Зверка за Србију Данас открио да ли се видео са Голубовићем и каква је природа њиховог односа сада.

На питање како коментарише отворене претње на Инстаграму Ивана Бизе Митровића, доброг пријатеља Кристијана Голубовића, које су освануле након његове дисквалификације одговорио је:

- Ја на то гледам као на цртани филм. Као Биза ми прети да би се учепио Кристијану, јер је била она фрка пре. Гледам да искулирам дебила, где бре, то као кад бих причао са не знам ким... Човек мора морално да пегла још три живота да би достигао мој ниво. Озбиљна тастатура мафија (смех) - рекао је он, а на питање да ли се чуо са Кристијаном рекао је:

- Не, али сам чуо да се преселио у Миријево, ту на почетку Миријева, рекли су ми другари. Нисам га видео, углавном сам ван града, јер хоћу да се искулирам од свега. Нисам га видео, мислим оно, шта и да налетим на њега... - рекао је Зверка и открио како би се понашао кад би га срео:

- Па то зависи од њега. Ми нисмо имали никакав однос, не познајемо се. Ја сам рекао да га не познајем али да не мислим лоше о њему. Замисли ти лика који то прочита у новинама и крене да прозива. Друже, шта са тобом није у реду? Као ј хоћу преко њега кадар, тв, новине, друже само сам рекао да те не знам. Зависи од њега какав би био сусрет, ја сам кулијана, не бих му ништа рекао, шта да му кажем, то што сам ја њега после испрозивао на Инстаграму, али тебра, ти си мене хтео да пљунеш, ово-оно.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".