Ово двоје задругара ушли су у сукоб, а Вики су погодиле страшне речи које јој је Марко изговорио, а због којих је наишао на осуду појединих задругара. Марка је осудио и његов рођени брат Марио.

Вики и Марко нису још увек сигурни да ли је она трудна, а уколико је то истина, Осмакчић је истакао да не жели да се то дете роди. Потресена Регина сматра да Вики треба да донесе сама ову одлуку.

Шта да кажем, она најбоље зна. Нека сама реши тај проблем. Зна шта смо јој причали пре уласка. Не могу ништа да кажем. Што се Марка тиче, он није ни био за њу. Није крива само она, крив је и он. Требало је да пазе. Немамо коментара... - започела је Регина.

Неколико задругарки је заузело Викину страну, међу којима су најгласније биле Сандра Решић и Тара Симов, које су осудиле Осмакчића. Викторијиној баки је драго што је њена унука

Драго ми је што има подршку. Она је била најбоља док је била сама, са њиме ништа. Гледали смо данас, није нам свеједно. Зна шта смо причали кад је улазали, на њој је да одлучи - закључила је Регина.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".