Флоријан је још пре четири године за открио да ли слуша Цецину музику и пре него што ју је упознао.

Фото: АТА имагес

 

 

- Многи моји пријатељи у Немачкој су Срби, тако да сам и пре наше сарадње одлично знао ко је Цеца. Веома ми се допада, баш као и њене песме. Мада не разумем речи песама, могу да осетим њихову енергију. Сјајно сам се провео на њеном концерту у Минхену и уживао са пријатељима у фантастичној атмосфери - испричао је својевремено, а певачица је за њега имала само речи хвале, а и дан данас су у контакту.

Међутим, после ове сарадење Флоријан је све више почео да ускаче у глумачке воде па је тако и успео да добије улогу главног негативца у Сталонетовом филм "Цреед 2", који је наставку чувеног филма о боксеру Рокију.

После ове улоге боксера, Флоријан се кратко повукао са филмског сета, а његов повратак је и те како помпезан! Наиме, некадашњи боксер у тешкј категорији играо је поново једну од главних рола, али овај пут у Марвеловом филму о супер херојима, тачније у филму "Сханг-Цхи анд тхе Легенд оф тхе Тен Рингс" који је изашао ове године!

Иако је играо негативца, Флоријан је открио за медије да му је било поприлично тешко да се припреми за ову улогу пошто је морао у потпуности да промени своју исхрану како би изгледао "што веће" и "мишићавије".

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".