Према споразуму о признању кривице са канцеларијом окружног тужиоца округа Кларк, Рагс је пристао да одслужи 10-годишњу затворску казну, уз условни отпуст након три године.

Рагс (24) је претходно признао да је 2. новембра 2021. године био за воланом своје корвете и возио 250 км/х, када се закуцао у аутомобил у којем су били Тина и Макс. Њен ауто се запалио, а она и пас су изгорели на смрт. Рагс је том приликом повредио себе и своју девојку која је била са њим у колима.

Рагс се претходно изјаснио о кривици да је возио под дејством алкохола и/или контролисане или забрањене супстанце што је довело до смрти и прекршајно убиство из нехата током ранијих појављивања на суду у Лас Вегасу.

Стравична смрт која је задесила Тину, која је жива изгорела заробљена у аутомобилу након судара, дубоко је потресла људе који су је познавали, али и друге грађане Лас Вегаса.

Да подсетимо, Тинин ауто се након судара запалио, а она је у њему остала заглављена са својим псом Максом. Призор је био страшан, девојка је вриштала у буктињи, а нико није могао да јој помогне.

Након привођења Рагс је платио кауцију и налазио се у кућном притвору.

БОНУС ВИДЕО: