На данашњи дан, рођен је Анђелкин син Јакша, њен први наследник и прва радост. Она се поводом његовог рођендана огласила емотивном поруком: 

- Једанаест година преиспитивања каква сам мајка, где грешим и има ли поправног и слутим да ће их тек бити. А онда одахнем јер знам да се најбоље, најздравије и најлепше расте од љубави, јер ту сам велемајстор! Као и свака мама уосталом. Срећан ми мој најдивнији дан! Први у низу- написала је она на Инстаграму.

Глумица се труди да сваки слободан тренутак искористи да проведе са децом: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ andjelkap

 

Анђелка је неколико пута истицала колико је поносна на Јакшу који је кренуо њеним стопама. Глумио је у филму "Баук" и "Тома". 

- Имам потребу да као кева причам о свом детету и да га хвалим. Наравно, сваки родитељ је препоносан на своје дете 

- Ја сам за Јакшу искључиво његова мама, никаква колегиница која има простора ту да саветује било шта. Морам да признам да му завидим јер ради са директором фотографије који је радио филмове Никите Михалков. Ја то до краја своје каријере нећу успети, свесна сам - додала је тада за "Прву".

Ако се Јакша одлучи за даље кораке у филмском свету, Анђелка ће га подржати:  

- Не смемо да стајемо на пут њиховим одабирима и да треба да их подржимо и дамо ветар у леђа да бирају оно у чему су осећају добро, где се осећају као свој на свом - истакла је Анђелка том приликом.

БОНУС ВИДЕО: