Њјих двојица су учествовали у "Великом брату" у којем је Жарко однео победе, а онда су ушли у "Парове" на "Хепи" телевизији из којих је Жељко побегао, а након тога је Жарко ушао у прву сезону Задруге, а тим учешћем су се повукли са јавне сцене, будући да је Жарка полиција извела из ријалитија због Сашке Каран са којом је заратио.

Близанци данас живе и раде у Паризу, а чини се да је ријалити програм прошлост коју ће оставити далеко иза себе. Жељко је данас власник ресторана у Паризу, где је наставио да живи након ријалитија, у који је уложио 200.000 евра, а то је оно чему је апослутно посвећен.

Жарко је по занимању биолог, а због природе посла на сталним је путовањима широм света. Иначе, у Француској, Жарко је патентирао неке своје иновације, а за неколико месеци, еколошке бандере које је Стојановић патентирао, биће постављене и у Паризу.

Једном приликом, након немилог скандала, Жарко се огласио по питању ријалитија:

- Здраво, свима! Нећу се тамо вратити јер су ту све дебили и лоше су поступали са мном. Нису ме пуштали да изађем напоље и као су звали полицију. Плашим се за Сару и Тању. Њих две су нормалне особе и плашим се шта им се може у "Задрузи" десити! - рекао је тада Жарко након скандала.

Фото: Инстаграм принтскрин/ineluctablement

 

 

- Држали су ме против моје воље четири, пет сати. Морао сам да почнем да рушим све пред собом да би решили да ме пусте. Иначе, све је супер. Љубим вас све. Слободан сам - закључио је тада Стојановић.

Како се да приметити, данас Жељко и Жарко готово уопште не личе, иако су близанци и веома су били слични на почетку њихове ријалити каријере, на коју су ставили тачку.

БОНУС ВИДЕО: