Композитор и први муж певачице Гоце Божиновске, Раде Вучковић ретко се појављује у јавности, али када се то деси, дуго се прича о његовим изјавама.

Тако је било и недавно када је проговорио о односу ћерке Јелене са мајком Гоцом Божиновском.

Фото: АТА имагес

 

 

- Одавно се нисам чуо са Гоцом, Јелена и она су захладнеле односе, нису више блиске као раније и не виђају се. Јелена уопште не жели да прича на ту тему. Она никад није желела да је представљају као ћерку Гоце Божиновске, а сад су дошле у неки конфликт - казао је Вучковић па додао:

- По мом мишљењу, нема разлога да не причају, Гордана је добар човек и њих две би требало то да изгладе са женске стране. Јелена је покупила генетику на мене, размишља као и ја, па се зато не слаже са Гоцом - рекао је Раде, преноси "Сторy".

 

 

Како наводи Вучковић, а преносе медији, он сматра да је разлог сукоба Јелене и Гоце, једна емисија у којој је Божиновска била и у којој је рекла да је њена ћерка измислила удају.

Да подсетимо, Гоца Божиновска својевремено је причала како није одрасла у изобиљу.

- Мој отац је био много богат човек док је живео у Македонији. Све је напустио када се оженио мојом мајком и када се преселио у Србију. Имао је петоро деце и остало је све њима. Никада нисам питала за то, ништа тражила нисам нити ме је занимало - причала је она и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenavuckovic1

 

 

- Овде смо састављали крај с крајем! Носила сам ствари које су ми комшије поклањале, нисам имала шта да обучем. Пре подне сам ишла у школу, а по подне сам радила код неког и, кад ми дају парче хлеба и премажу кајмак, ја хоћу да цркнем од среће! Током зиме смо јели кромпир који тати дају када надничи, верујте ми да не могу да видим кромпир сада, смучио ми се. Зато данас могу да преживим с милионима, али и са једним динаром јер сам навикла на све - рекла је Гоца о свом одрастању.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: