На овој слаткој фотографији видимо маленог дечака који осваја срца својом неодољивом појавом. То је ниједан други до Иван Заблаћански, син познатог глумца Миленка Заблаћанског. Иако је ова слика ухватила тренутак из давних времена, јасно је да је Иван већ тада носио зрно талента и шарма које ће касније развити у успешну глумачку каријеру.

Фото: В. Данилов

 

 

Иван је приказан у предивном оделцету. Са његовим крупним очима, јасно је да је био симпатичан дечак. Држећи кифле у својим рукицама, његов израз лица открива да је у том тренутку био баш глада.

 

 

Ова фотографија нас подсећа на то колико је важно задржати детињство у срцу, чак и када одрастемо. Иван Заблаћански је сада израсао у талентованог глумца, али на овој слици видимо део његове невиности и спонтаности која га чини посебним.

Кроз своје наследство и таленат, Иван је наставио стазама свог оца и постао је признат глумац. Али, ова фотографија нас подсећа на то да је сваки успех започео као мали тренутак радости и испуњења, као што је држање кифли у рукама док је био мали дечак.

 

 

Иван Заблаћански је свакако оставља дубок траг у свету глуме, а ова слика нас подсећа да је сваки велики човек некада био мали дечак са великим сновима.

БОНУС ВИДЕО: