Тучом Београђанке Т. Б. и Будванке Ј. Ц. у познатој будванској дискотеци бавиће се Основно државно тужилаштво у Котору, потврђено је "Вијестима" у тој институцији.

Након инцидента који се догодио 28. јула, два сата иза поноћи у дискотеци у којој је било више од хиљаду људи, будванска полиција привела је неколико особа од којих су узете изјаве.

Све се догодило у дискотеци "Top Hill" када је, према изјави Будванке, Београђанка почела да је полива пићем. Тада је уследио сукоб девојака који је, након што су изведене из ноћног клуба, настављен на паркингу. Тада је Београђанка два пута руком ударила брата Будванке у груди, да би јој он узвратио шамаром.

Београђанка морала да плати 600 евра

Против њих двоје, будванска полиција поднела је прекршајне пријаве. Како "Вијести" сазнају, Суд за прекршаје јуче је донео решење којим је двадесетогодишња Т.Б. из Београда због кршења јавног реда и мира проглашена кривом и то за два прекршаја - новчаном казном од 250 евра јер је Будванку поливала течношћу из чаше и новчаном казном од 350 евра јер је ударила Будванина И. Ц.

Њена укупна новчана казна је 600 евра коју је она платила. Суд је казнио и Будванина И. Ц. новчаном казном од 350 евра због шамара.

Међутим, две девојке ће након што је дежурном тужиоцу полиција доставила лекарску документацију бити кривично процесуиране. Тужилац је наложио да против њих полиција одвојено поднесе кривичне пријаве због почињених кривичних дела "лака телесна повреда" и то против Будванке Ј. Ц. због наношења повреда Београђанки, а против Београђанке Т. Б. због повреда које је нанела пријатељу Будванке Ж. З.

БОНУС ВИДЕО: 

СРПСКИ ВАТРОГАСЦИ СЕ ВРАТИЛИ ИЗ ГРЧКЕ: Успешно обавили мисију гашења пожара

(Вијести, Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".