Возач С.Д. (18) из Србије ухапшен је због сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, при чему је алкотест потврдио да је возио са 0.69 промила алкохола у крви.

Саобраћај се на овој деоници до 10.35 часова одвијао наизменично једном траком, док је од 11.35 часова саобраћај био у прекиду.

Две саобраћајне несреће у једном дану

Такође, данас је регистрована још једна саобраћајна незгода на путном правцу Бар – Улцињ у месту Печурице, те је саобраћај био у прекиду од 06.20 до 07.35 часова.

Услед временских непогода, дошло је и до обарања стабла на овом магистралном путу, тачније у месту Шушањ, као и кварова на више теретних моторних возила, услед чега је дошло до отежаног функционисања саобраћаја.

Овим делом саобраћа велики број возила, поготово током летње сезоне

Службеници Одељења безбедности Бар данас су услед гужви били принуђени да физички регулишу саобраћај, у циљу стварања услова за несметано функционисање саобраћаја, али и ради спречавања настанка и других саобраћајних несрећа.

Напомињемо, службеници Одељења безбедности Бар улажу напоре, бивају ангажовани свакодневно и регулишу саобраћај независно од временских услова, како би локално становништво и туристи могли да се несметано крећу до жељених дестинација.

У данима летње туристичке сезоне Бар јесте туристички посећена дестинација, али је такође и транзитна зона, због чега свакодневно магистралним путевима ове општине саобраћа велики број возила. Такође, проблем са саобраћајним гужвама постоји у свим општинама које се налазе на црногорском приморју, због чега саопштавамо да се улажу напори и молимо возаче на пажњу и поштовање прописа током вожње.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају да се придржавају прописа Закона о безбедности саобраћаја на путевима, са посебним освртом на вожњу у алкохолисаном стању и ограничење брзине.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

ПРЕЖИВЕЛИ РАФАЛЕ УРОША БЛАЖИЋА, А СЛУПАЛИ СЕ АУТОМ: Млади из Малог Орашја у болници, породице у шоку

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".