Vozač S.D. (18) iz Srbije uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, pri čemu je alkotest potvrdio da je vozio sa 0.69 promila alkohola u krvi.

Saobraćaj se na ovoj deonici do 10.35 časova odvijao naizmenično jednom trakom, dok je od 11.35 časova saobraćaj bio u prekidu.

Dve saobraćajne nesreće u jednom danu

Takođe, danas je registrovana još jedna saobraćajna nezgoda na putnom pravcu Bar – Ulcinj u mestu Pečurice, te je saobraćaj bio u prekidu od 06.20 do 07.35 časova.

Usled vremenskih nepogoda, došlo je i do obaranja stabla na ovom magistralnom putu, tačnije u mestu Šušanj, kao i kvarova na više teretnih motornih vozila, usled čega je došlo do otežanog funkcionisanja saobraćaja.

Ovim delom saobraća veliki broj vozila, pogotovo tokom letnje sezone

Službenici Odeljenja bezbednosti Bar danas su usled gužvi bili prinuđeni da fizički regulišu saobraćaj, u cilju stvaranja uslova za nesmetano funkcionisanje saobraćaja, ali i radi sprečavanja nastanka i drugih saobraćajnih nesreća.

Napominjemo, službenici Odeljenja bezbednosti Bar ulažu napore, bivaju angažovani svakodnevno i regulišu saobraćaj nezavisno od vremenskih uslova, kako bi lokalno stanovništvo i turisti mogli da se nesmetano kreću do željenih destinacija.

U danima letnje turističke sezone Bar jeste turistički posećena destinacija, ali je takođe i tranzitna zona, zbog čega svakodnevno magistralnim putevima ove opštine saobraća veliki broj vozila. Takođe, problem sa saobraćajnim gužvama postoji u svim opštinama koje se nalaze na crnogorskom primorju, zbog čega saopštavamo da se ulažu napori i molimo vozače na pažnju i poštovanje propisa tokom vožnje.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju propisa Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, sa posebnim osvrtom na vožnju u alkoholisanom stanju i ograničenje brzine.

(Blic)

BONUS VIDEO:

PREŽIVELI RAFALE UROŠA BLAŽIĆA, A SLUPALI SE AUTOM: Mladi iz Malog Orašja u bolnici, porodice u šoku

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".