Он је успео да побегне с лица места, а иначе један је од најтраженијих криминалаца на листи ФБИ, преноси Репортери.

Поред сумње да је умешан у синоћњу пуцњаву у Приштини, он има криминалну прошлост у Сједињеним Америчким Државама, и један од најтраженијих Албанаца на листи ФБИ.

Николај је, према подацима ФБИ, осумњичен да је умешан у куповину великих количина марихуане из Канаде и њихову дистрибуцију на подручју Њујорка.

За њега се наводи да је члан криминалне организације "Краснићи организејшен", који је осумњичен за трговину дрогом и убиство. Потерница за њим расписана је у мају 2010. године под оптужбом за стављање у промет опојних дрога. Наводи се да је контролисао нарко ланац од 2003. до 2007. године.

Фото: ФБИ

 

На неким фотографијама "Војвода" се види у друштву 39-годишњака, који је преминуо од последица рањавања синоћ у кафићу "Бон Вивант".

Косовска полиција ухапсила је четворицу осумњичених, међу којима је и Анди Пајазити, познат као "Талијан", који је повређен и налази се на лечењу у болници, док је Дукађин Николај још у бекству.

На Фејсбук профилу који носи његово име, али није познато да ли њиме управља, пише да је био бивши серијски убица, пише Репортери.

БОНУС ВИДЕО:

СРПСКИ ВАТРОГАСЦИ СЕ ВРАТИЛИ ИЗ ГРЧКЕ: Успешно обавили мисију гашења пожара

(Курир/Косово онлајн/Репортери)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".