Прича о љубави мушкарца (41) и жене (82) из Грчке шокирала је тамошњу јавност, али и све оне који су прочитали причу о њиховој веридби након само 15 дана познанства, добила је данас нову димензију.

Костас (42) и Параскева (82) верили су се пре неколико дана на Криту, а сада се за медије у Грчкој огласила и пријатељица будућих младенаца.

Како је рекла, љубав између њих цвета, а нашалила се како је за све криво пољопривредно добро на којем раде будући младенци.

 

 

- Била је то љубав на први поглед. Овде у Месари не производимо само најбоље пољопривредне производе, већ производимо и љубавне приче - рекла је Ирини Фрагиадаки, пријатељица пара, за портал "Мега".

Све је почело када је Костис донео одлуку да напусти своје село Зарос и дође у Кротосу како би чувао стоку. Тамо је упознао Параскеву, такође пастирку, и није требало дуго да падну први погледи, након чега је дошла и љубав.

 

 

- Радио је на томе у мислима доста времена. Виђао ју је сваки дан у кафићу. Не жели превише... Приближили су се, јер је све ствар комуникације - рекла је Фрагиадаки, додајући да је љубав победила све сумње у истинитост осећања које је Параскева имала када се ради о љубави о којој јој је Костас причао.

БОНУС ВИДЕО: