Priča o ljubavi muškarca (41) i žene (82) iz Grčke šokirala je tamošnju javnost, ali i sve one koji su pročitali priču o njihovoj veridbi nakon samo 15 dana poznanstva, dobila je danas novu dimenziju.

Kostas (42) i Paraskeva (82) verili su se pre nekoliko dana na Kritu, a sada se za medije u Grčkoj oglasila i prijateljica budućih mladenaca.

Kako je rekla, ljubav između njih cveta, a našalila se kako je za sve krivo poljoprivredno dobro na kojem rade budući mladenci.

 

 

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Ovde u Mesari ne proizvodimo samo najbolje poljoprivredne proizvode, već proizvodimo i ljubavne priče - rekla je Irini Fragiadaki, prijateljica para, za portal "Mega".

Sve je počelo kada je Kostis doneo odluku da napusti svoje selo Zaros i dođe u Krotosu kako bi čuvao stoku. Tamo je upoznao Paraskevu, takođe pastirku, i nije trebalo dugo da padnu prvi pogledi, nakon čega je došla i ljubav.

 

 

- Radio je na tome u mislima dosta vremena. Viđao ju je svaki dan u kafiću. Ne želi previše... Približili su se, jer je sve stvar komunikacije - rekla je Fragiadaki, dodajući da je ljubav pobedila sve sumnje u istinitost osećanja koje je Paraskeva imala kada se radi o ljubavi o kojoj joj je Kostas pričao.

BONUS VIDEO: