Због љубавне приче славног певача и његове жене, коју је Мерлин једном приликом испричао, на друштвеној мрежи ТикТок појавила се њихова фан страница, која је задобила пуно пажње.

Фото: ATA images

 

 

И док су једни подржали жену којој је певач посветио велики број својих хитова и која је по његовој причи и заслужна за његову каријеру, други су писали како је певач требало да ожени манекенку или мисицу, а не Амелу.

- Очекивао сам да Дино са таквом каријером има поред себе неку познату даму. На пример мисицу или манекенку, Амела се не уклапа у његов свет - сматрао је један корисник друштвених мрежа.

- Динова жена се не експонира. Можда и боље, шта ће нам још она - писао је други корисник мрежа.

Након што је покренута петиција у којој се тражи да се забрани одржавање концерата босанском извођачу у Београду, на мрежама су одређени корисници упутили низ ружних коментара и на Амелин рачун.

Певач Дино Мерлин пар пута је јавно причао о својој жени.

 

 

– Ако је ико имао среће у животу при одабиру партнера и животног сапутника, онда сам то имао ја. Као деца смо се заљубили, кренули ходати’, имао сам 17, а моја Амела ни 17 година – говори Мерлин о својој супрузи једном приликом.

– Рекла ми је: “Почни. Твоје песме су најљепше”. Можете ли замислити какав је то био ветар у леђа, када вам особа коју волите каже да су ваше песме најљепше – казао је Мерлин.

Да подсетимо, певач Дино Мерлин у новембру је заказао четири наступа заредом у Београду. Влада велико интересовање за концерте, те су се убрзо распродале карте за исте. Међутим, због певачевих изјава које наводно шире говор мржње,а које никада нису потврђене, резултирало је да се забрани одржавање концерата босанском извођачу.

FOTO:ATA images

 

 

Дино Мерлин је у више наврата оповргао многе од навода и изјава које су му приписивали.

- Никад нисам рекао да мрзим икога. Тај глагол не постоји код мене. То је ноторна неистина. Толико тога што је о мени написано свих ових година је потпуно измишљено - изјавио је Мерлин 2011. године уочи првог концерта, преноси Курир.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: