Улицом Боре Петровића у Болечу влада потпуни мук, најближе комшије затвориле су се у куће и на прозоре спустиле ролетне. Кад-кад неко провири кроз прозор, али на помен имена њихових комшија одмахују главом.

Комшиница Гордане која живи недалеко од куће у којој је Гордана живела са мужом и његовим оцем, рекла је да је она била вредна жена, која се трудила да заради "динар више" како би олакшала живот својој породици.

- Стално је журила на посао. Једном смо кратко разговарале, тада ми је рекла да ради у граду као кафе куварица и спремачица. Нисам је много питала, видело се да је уморна. Сваки дан је трчала на посао, а са посла кући да кува и спрема. Некад је знала да путује и по неколико сати да би стигла на посао и са посла кући - речи су комшинице.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Према њеним речима, Гордана није имала пуно времена да разговара са комшијама, пије кафе или на било који други начин одмара, већ је или била на послу или је у кући кувала и спремала.

- Некада је радила и дупли посао. Чистила је куће и станове овде у Болечу како би зарадила нешто новца. Школовала је сина, он је старији, мислим да је био у Америци и да се скоро вратио. Све је дала што је могла да им омогући добар живот - прича видно потрешена жена.

Подсетимо, Милан К. (65) је прво убио жену Гордану (59) па потом извршио самоубиство, а према незваничним информацијама, тела је нашао Миланов отац.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: