Ulicom Bore Petrovića u Boleču vlada potpuni muk, najbliže komšije zatvorile su se u kuće i na prozore spustile roletne. Kad-kad neko proviri kroz prozor, ali na pomen imena njihovih komšija odmahuju glavom.

Komšinica Gordane koja živi nedaleko od kuće u kojoj je Gordana živela sa mužom i njegovim ocem, rekla je da je ona bila vredna žena, koja se trudila da zaradi "dinar više" kako bi olakšala život svojoj porodici.

- Stalno je žurila na posao. Jednom smo kratko razgovarale, tada mi je rekla da radi u gradu kao kafe kuvarica i spremačica. Nisam je mnogo pitala, videlo se da je umorna. Svaki dan je trčala na posao, a sa posla kući da kuva i sprema. Nekad je znala da putuje i po nekoliko sati da bi stigla na posao i sa posla kući - reči su komšinice.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

Prema njenim rečima, Gordana nije imala puno vremena da razgovara sa komšijama, pije kafe ili na bilo koji drugi način odmara, već je ili bila na poslu ili je u kući kuvala i spremala.

- Nekada je radila i dupli posao. Čistila je kuće i stanove ovde u Boleču kako bi zaradila nešto novca. Školovala je sina, on je stariji, mislim da je bio u Americi i da se skoro vratio. Sve je dala što je mogla da im omogući dobar život - priča vidno potrešena žena.

Podsetimo, Milan K. (65) je prvo ubio ženu Gordanu (59) pa potom izvršio samoubistvo, a prema nezvaničnim informacijama, tela je našao Milanov otac.

(Blic)

BONUS VIDEO: