Шавији је после Стефановог ударца урађена операција ока. Посе тога је добила бактерију и сепсу из које се једва извукла, а у међувремену Карић је био у притвору у Сремској Митровици. Наташа се редовно огласи у вези свог случаја. Урађена јој је друга операција ока, а вратила се и послу, па тако на њеном профилу можемо видети нове изазовне фотографије: 

- Ја све легално, само хоћу да он у затвор оде. Мени и мојој породици да направи хаос три месеца, ко зна колико ће се сад ово вући. Ово се неће вратити на старо нема шансе са овом операцијом. Пакао... Ко си бре ти да ти да ми направиш ово сра*е у животу. Мрш маму ти је*ем, ударај кога стигнеш тамо. Османа нека бије, рекла је Шавија, а онда ју је корисник Тик Тока, са којим је водила разговор, упитао: "Је л тебе неко контактирао да се то испегла ван суда, да га не тужиш?"

- Е, па сад... не могу да ти кажем. Читај између редова - одговорила је Шавија на ТикТоку. 

 

 

Старлета се нада да јој неће остати психичке последице после овог траумтичног догађаја: 

- Деформисана сам за цео живот! Не знам да ли ће ми око икада изгледати као пре. Капак ми је непомичан, а пре операције је било још горе, није се померао ни када сам прстом покушавала да га подигнем. Моја породица је доживела још већи стрес од мене. Увек сам била јака за све што ми се дешавало у животу - рекла је она на почетку обраћања.

- Верујем да нећу имати психичке последице, барем се надам... Вероватно ћу се плашити да изађем сама на улицу, али ћу радити на томе да временом ојачам. Једино што желим у овом тренутку је да се све врати на старо и да опет изгледам као пре, а да они који су ми ово учинили буду адекватно кажњени! Пуно сам читала о физичком и психичком насиљу, и схватила да ово што сам ја преживела много је горе од породичног насиља - објаснила је она кориснику ТикТока под називом Македонија који јој је постављао питања везана за Карића. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

БОНУС ВИДЕО: