Чувени Принц Рима Франческо Тоти (46), после 17 година брака и 20 година везе, растао се од супруге Илари Блази.

Тај раскид потреса већ неколико година уназад Италију због оставинске расправе, али и детаља који су довели до тога.

Славни фудбалер и модел имају троје деце, Шанел, Кристијана и Изабел, о чијем старатељству се такође водила жестока расправа по суду.

Тоти је недавно први пут изашао у јавност са детаљима раскида.

Фото: Профимедиа/Инстаграм принтскрин/ilaryblasi

 

 

- Због коронавируса сам изгубио оца, а жена није била са мном. Проверио сам њен мобилни, што иначе нисам радио до тада, и пронашао поруке. Нисам могао више да спавам, ништа није било исто. Моје супруге, када ми је највише била потребна, није било. До мене су долазиле гласине "Чуј, Илари има другог". У стварности је имала више од једног. Никад то нисмо једно другом учинили у 20 година, а онда су почела стизати упозорења од разних људи којима верујем. Једном сам погледао њен мобилни и видео поруку посредника између Илари и треће особе. Писало је "Видимо се у хотелу".

Фото: Профимедиа

 

 

Након њихова раскида медији су писали како је и Тоти, с времена на време, варао супругу, но он то демантује. Тек касније почео је да излази с Ноеми Боки.

- Било је доста гласина да смо варали једно друго, али нисмо. Сад ћу вам доказати. Чињеница је да сам упао у депресију… Претварао сам се да је све у реду, али то нисам био ја. Из тога сам изашао захваљујући Ноеми.

БОНУС ВИДЕО: