Милић Вукашиновић  је оперисан, а операција није била нимало једноставна, постојао је ризик: 

- Трпео је јаке болове и мислио је да ће то проћи само од себе. Ја сам инсистирала да он уради колор доплер што је он и урадио и тада му је установљена анеуризма која је могла да експлодира сваког тренутка. Да се то десило знате какав би био исход. Лева нога га је болела од колена према чланку - рекла је она и додала:

 

 

- Решио је да се сам лечи, као већина људи на Балкану што је лоше за било кога. Ја сам била изричита да мора да иде на лекарско преглед. Да нисам све заказала он никад не би ни отишао. Као дете кад одведете. Била сам јако забринута за ситуацију које се одигравала са њим - рекла је Сузана за Курир.

Током операције постојала је могућност ампутације: 

- Оперисан је прекјуче и било је јако рискантно. Операција је била сложена И претила је опасност да му ампутирају ногу. Била сам ван себе и звала сам раку Марића и Перицу Стојановића. Они су се заиста заузели да се пронађе решење. Можете мислити да како би се он осећао да остане без ноге. Операција је трајала око четири сата. Био је у шок соби и на респиратору - рекла је она.

 

Сузана је рекла да ће њен супруг морати да се одрекне нечег што воли: 


- Ми сад имамо други проблем. Он мора да престане да пуши ако хоће да живи и да поживи. Сада ја радим са докторима на томе да он не сме да устаје да би ишао да пуши - рекла је она.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: