Лепу је то, међутим, једном могло и живота да кошта. 

- Верао сам се по терасама и прескакао с једне на другу, како бих видео ко кога "удара". Нарочито сам то радио када бих чуо "пренос" из неке собе... Са мном је увек ишла Лепа Лукић. Она је исто обожавала да сазна ко је с ким, а и била је авантуристичког духа као и ја. Једном ју је то умало коштало живота, јер јој се спаваћица закачила о гелендер, па је висила с другог спрата. Ја сам је ухватио за руку и повукао, тако да сам јој спасао живот - памти и дан-данас Ојданић.

У разоткривање је, каже, често с њима умео да оде и покојни Милован Илић Минимакс, а с времена на време и Томислав Чоловић.

Фото: АТА имагес

 

- То су била дружења, то је био смех... Завршимо наступ, вратимо се у хотел и буде нам досадно, немамо шта да радимо. Онда само кажемо: "Ајмо" и кренемо да се шуњамо, пузимо, пењемо се... Нећу рећи ко је кога тих '80. година "пеглао", јер су још сви живи и у браковима су - тврди Ера, који је затим искористио прилику да демантује поједине наводе да је некада уходио Сузану Манчић.

Фото: АТА имагес

 

- Она је била најлепша, а и сада је, али никада није била слободна. Није крила своје партнере, па јој се зато нисам удварао, а нисам је ни уходио - нагласио је он, па затим нагласио како је увек био посебно опчињен Снежаном Савић. 

То њој, међутим, никада није и признао.

- Увек ми се свиђала, али је нисам мувао јер ми она није давала повода да помислим да имам неке шансе. Да сам икада добио зелено светло, била би моја и ничија - закључио је певач гостујући на телевизији Информер.

БОНУС ВИДЕО: