Један од ликова које је Синиша Павић маестрално написао, а публика одмах заволела, јесте Зорка односно Касандра, ћерка јединица Паје Трошка, коју смо гледали у "Породичном благу".

Многи се још сећају њеног "храпавог" гласа, помало "зарозане" појаве, а пре свега свадбе са Ђошом који јој је тепао "женче".

Глумила ју је Јелена Чворовић Пауновић, позоришна и телевизијска глумица, родом из Ужица.

Осим у "Породичном благу" гледали смо је и у серијама "Срећни људи", "Стижу долари", "Бела лађа".

Позоришна публика имала је прилику да је види у представама Београдског драмског позоришта, чији је стални члан постала 1985. године, а ауторка је и монодраме "Афера коферче".

- Ретко ко од гледалаца зна како се ја зовем, али на моју срећу знају улоге које сам играла. Често сам глумила неке "маргиналце", па су ми пријатељи мојих родитеља говорили а што ниси играла неку госпођу - испричала је једном приликом, а колико је била уверљива као Зорка сведочи и то што многи и данас мисле да приватно воли да попије чашицу ракије.

Из брака има ћерку Мину која је израсла у праву лепотицу.

Супруг Јелене Чворовић Пауновић, са којим је добила ћерку Мину, преминуо је пре неколико година.

- Моја ћерка је једном рекла да јој нико не верује да јој је мајка глумица. Пошто иначе радим у позоришту, снимила сам серије и онда се ситуација у њеном друштву променила - казала је једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: