Тренерску каријеру је почео у Црвеној звезди а затим је наставља у ВК Београд са којим је постигао значајне резултате. У Партизану је био тренер млађих категорија. Председник стручног савета ВС Србије је постао 1984. да би као селектор млађих категорија у ВС Србије радио до 1987.

Од 1988. је поново у Беогаду са којим 1991. улази у Прву лигу. На матерском првенству као тренер Бокеља постаје првак Србије и Црне Горе. Од 1994. до 1996. је тренер у Бечеју. Са млађим категоријама овог клуба и девојкама осваја велики број медаља.

Од 1997. до 2001. је поново у Партизану са којим осваја десет титула првака у млађим категоријама. Каријеру наставља у Београду, у сениорској конкуренцији осваја четврто место и пласман у Европу.

Фото: ВСС

 

Тренерско знање је пренео великом броју ватерполиста, између осталих: Поповићу, Рибићу, Тадићу, Јовановићу, браћи Удовичић, Васовићу, Зимоњићу, Савићу, Шефику, Филиповићу, Митровићу, Петковићу, Убовићу...

Велику пажњу је посветио едукацији. Објавио је 2021. књигу "Моје тренерско искуство" која је две године касније преведена на енглески језик.

Време и место сахране и комеморације ће бити накнадно саопштени.

БОНУС ВИДЕО:

А ПОСЛЕ ЗЛАТА - ХИМНА, И ТО КАКО! Овако је грмело "Боже правде" после евро-титуле српских јуниора

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".