О отмици од стране радника у ризорту, и несрећи која је задесила ову девојку, брујале су ових дана друштвене мреже, а у својој исповести је открила кроз какав хорор је прошла и то баш када је требало да напусти ову земљу.

Све је почело тако што је "за око" запала раднику ризорта, који је радио као аниматор.

- Свима је прилазио, нисам схватала да се заљубио и да жели нешто од мене, чак сам и дечку који је причао са мном о томе говорила да нема шансе да се ту нешто дешава. Тражио ми је на Инстаграму да му пошаљем фотографије, јер смо сви из групе имали фотографије са аниматорима и сви су му слали, тако да нисам видела ништа лоше у томе - почиње своју причу В.М. (подаци познати редакцији) и додаје:

- Онда су те поруке прерасле у константу тежњу ка томе да схвати где сам и шта радим, стално је то запиткивао, тада сам престала да одговарам, али је он константно писао, мада ја ни тад нисам могла да наслутим какав хорор се крије иза свега, одговорила бих на сваку десету поруку и нисам обраћала пажњу на то. Све сам приписивала његовом послу и тежњи да буде гостољубив и добар према свима за које је задужен у ризорту. Мој дечко је имао утисак да нас стално опседа, а онда је онда ми је писао како ће се оженити са мном и одвести ме код својих родитеља, све то сам игнорисала.

Отео је у ризорту

Онда је дошао последњи дан летовања и незапамћени хорор, који је ову девојку обележио за цео живот.

- Отишла сам до тоалета, а код мене су биле само неке основне ствари, које могу у авион, тек увече смо имали лет, уз себе сам имала телефон. Изашла сам из тоалета и упутила се ка првој капији, како бих усликала хотел у ком смо боравили и којим сам до тог момента била задовољна, још увек под утиском летовања које је за мене и мог дечка до тада било право уживање. Код прве капије сам још увек у кругу хотела и све је под видео надзором, кад се нађете на другој капији тек тада напуштате ризорт - прича В. М. за Републику.

Тада се појавио човек који јој је од летовања направио пакао:

- Појавио се ту и рекао ми како је заљубљен у мене и да морам кренути са њим. Тад сам видела да његово понашање није нормално и да сам у опасности. Повукао ме је за руку, а у том моменту ме је страх паралисао, није било никога поред коме бих могла да се обратим. Покушао је да заустави такси, такси није стао, али је одмах наишао црни аутомобил у ком су се налазила двојица мушкараца. Он ме је гурнуо у тај аутомобил и тада сам први пут видела страхоте тога што ми се дешава...

По свему судећи, овај Тунижанин је мислио да је одведе далеко од ризорта, да се ожени њоме, мисливши да ће је тако задржати поред себе.

Овим колима одвезли су се до станице, где је купио карту како би наставили даље ка дому његових родитеља.

Терао је да се праве да су у вези

- На станици ме је грлио, насртао на мене и приморавао да се смејем људима, како би они мислили да сам тамо својевољно. Није ми дозвољавао да користим телефон. На моменте сам успевала кришом да пошаљем локацију на којој се налазим свом дечку, а све време смо били у покрету. У једном моменту појавила се мајка од отмичара и ја сам схватила да она није свесна да сам ја ту под присилом. Све време ми се обраћала срећна због наводног венчања, а ја сам лудела покушавајући да пронађем начин да побегнем. Када сам успела да га убедим да од болова не могу да се крећем, због циклуса, некако је пристао на то да ме одведе у болницу. Тада сам кришом опет покушала да дојавим свом младићу где сам, и видела да је блокиран, па сам успела да пошаљем поруку његовој и својој мајци. Оне су даље њему јавиле и полиција се ту брзо створила - испричала је саговорница.

Тада је ова Српкиња мислила да је коначно спашена и да је дошао крај њеној агонији, али у полицијској станици хорор се наставио:

- Све време су викали на мене, лупали руком о сто и било је њих десетак, наспрам мог дечка и мене. Оптуживали су ме да сам за све ја крива. Узели су ми телефон и пасош и рекли ми како нећу моћи да напустим земљу док им написмено не кажем да сам својевољно отишла за својим отмичарем. Тада сам видела да закон не штити жене, нарочито не странкиње и желела сам само да одем одатле и заборавим на све што ме задесило. Дали су ми гомилу папира да потпишем, сви су били на Арапском и када сам их потписала пустили су ме из станице, осећала сам се као највећи криминалац, иако ми је била учињена огромна неправда. Једини који су се у том моменту нашли мени и мом дечку били су људи из српске амбасаде. Њима пуно хвала.

Нашли су је после 3 сата

Неколико сати потере за овом Српкињом резултирали њеним проналаском и то 300 километара даље од ризорта у ком је како каже отета, да није било воље њеног младића који је све време пратио траг и алармирао полицију, питање је како би се завршила ова прича.

- Тренутно сам веома истраумирана. Мислила сам да желим да напустим што пре и заборавим на све, али не могу. Када сам дошла овде, непрестано сам мислила да ужас који сам доживела и страх који сам осетила, то не желим никоме да осети и зато желим да ова моја прича бдуе за наук младим дама да не иду саме, да се не одвајају на летовањима од пријатеља са којима су, јер нико не мисли да му се може догодити овако нешто, а очигледно је да се овакве ствари дешавају. Планирам да тужим агенцију, нажалост тешко да могу због изјава које сам приморана да потпишем да гоним хотел и земљу у којој сам проживела хорор, али бар нека буде за наук другима и да пазе на себе - испричала је за Републику В.М.

Обрисани снимци са камера

Како тврди ова Српкиња, одређени делови снимака са надзорних камера су потпуно уклоњени.

- Снимак на коме се види да сам после тоалета отишла до прве капије и моменат у ком ме је са прве капије извео из ризорта отмичар уопште не постоје. Неко их је обрисао. Мислим да су се из хотела побринули да се максимално заштите - закључује она.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВ СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ: Камере забележиле тренутак када је Јоровић убијен у Алтини

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".