Наиме, ова несрећна жена већ месецима преживљава и психичку и физичку тортуру. Она је у исповести за Курир испричала да је њен пакао почео 25. октобра прошле године.

- Бивши супруг и ја смо се развели, али он инсистира да виђа децу и када није предвиђен дан за то. Тада се догодило да је млађе дете имало да учи, а ја сам имала заказан пословни састанак. И из тог разлога сам одбила виђање. Међутим, тада ме је дете позвало и рекло да га отац зове и да хоће да га види - рекла је она.

Жртва насиља је навела да ју је тада испред стана сачекао бивши партнер и насрнуо на њу.

- Почео је да ме удара отвореном и затвореном шаком! Толико ме је тукао да сам пала, онесвешћена. Мислио је да ме је убио, па је покушао да побегне у Црну Гору, али је ухапшен на граничном прелазу Шпиљани - каже Душица и додаје да су језиво пребијање снимиле камере са оближње продавнице.

- Задобила сам вишеструке повреде. Екипа Хитне помоћи ме је одвезла у болницу, а кад сам дошла себи нисам била у стању одмах да дајем изјаву, па сам то урадила сутрадан.

Фото: Твитер принтскрин

 

Уследило је, како каже жртва, хапшење и притвор до 30 дана за осумњиченог бившег супруга.

- Тада је постојала висока процена ризика по моју безбедност. Имала сам поломљена три зуба, а подливе и огреботине имала сам по глави и врату - каже она и додаје:

- Суђење је решено на првом рочишту јер је мој бивши супруг признао кривично дело за леке телесне повреде и између осталог навео да се покајао. Молио је да не иде у затвор.

Осумњичени је за то кривично дело добио је казну од 10 месеци затвора, али се затим, како каже наша саговорница, жалио надлежном суду па му је казна смањена на три месеца затвора и три месеца кућног затвора.

Како је даље навела Краљевчанка насилник је потом добио забрану приласка и комуникације с њом у временском периоду од годину дана.

- Када смо се развели, ништа нисам желела да му узмем и тако је и било, радим два посла и живим као подстанар и не жалим се - каже ова храбра жена и додаје да су нови проблеми почели 18. јула када је њеном бившем партнеру стигла тужба за накнаду штете.

- Тада је звао нашу децу и причао како сам ја лоша и да ће ме Бога казнити, а након тог позива био је недоступан наредна три дана. Осетила сам да спрема неки хаос и отишла сам и то пријавила полицији и тада ми је речено да је отишао у Црну Гору.

Краљевчанка каже да је након тога преко њиховог детета уследила језива претња.

- Раскинуо је партнерство са пословним пријатељима и рекао да одлази заувек и да нико неће чути више за њега. Међутим, одједном се појавио и моје млађие дете је отишло код њега, а он је рекао: "Нека повуче тужбу јер ћу је убити! Избошћу је ножем!" - каже узнемирена жена која је након тога одлучила да тражи пмоћ јавно и апелује "да јој се помогне док је још жива".

- Причао му је и да нећу добро проћи као прошли пут, него да ће ме стварно убити. Детету је рекао да ће остати без оба родитеља ако не повучем тужбу.

Навео је да ће за правду убити 20 људи и да ће робијати и 40 година ако треба. Узнемирена жена је одмах претње пријавила полицији.

- Тужилаштво је наложило да се кривично гони. Раније сам апеловала "да ће ме убити кад тад" и то је улазило у записнике - каже несрећна жена и моли све да јој помогну.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: "НОВОСТИ" У ВРЧИНУ: Место трагедије на ком је воз ударио аутомобил, двоје погинуло

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".