Наиме, Десигерица је у једном тренутку наступа дао микрофон девојци из публике, која је певала уз музику, а он је изуо своју патику и са њом је благо ударао по глави и лицу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pljugica (@lulepljugica)

 

На друштвеним мрежама кренули су да се шире снимци са наступа, а људи су изразили свој шок и неверицу, а многи су се и згрозили сценама, а неки су се пита ли "да ли може горе од овога?"

Да подсетимо, ово није једини инцидент који се десио на поменутом наступу. Десингерица (Драгомир Деспић) и Пљугица (Лука Бијеловић) били су у центру медијске и пажње због симулирања односа на бини, показивања средњег прста, што је разбеснело кориснике ТикТок-а.

 

 

- У ком тренутку се наше приморје претворило у ову катастрофу?! Ово нам деца слуша и у овоме нам омладина ужива? Фуј!! - написала је она видно изреволтирана, а снимак се шири на друштвеној мрежи Тикток.

Десингерица причао да мушкарац мора да васпита жену и дете
Српски инфлуенсер и певач, Драгомир Деспић, познат по контраверзном понашању, изазвао је велику пажњу јавности након што се на тик току појавио исечак из једне емисије у којој је гостовао. Наиме, у делу емисије где је причао о породичним односима, навео је како су прање судова, као и пресвлачење детета, женска ствар. Међутим, највећу пажњу и бес корисника, изазвао је део гостовања у којем говори како мушкарац, понекад мора да "васпита и жену и дете".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Desingerica

 

-Оно, прање судова, пресвлачење детета, то све жена ради, брате. нормално, женско је, је**м му матер, не могу ја да чистим бебу и та ср**а. Ја сам ту да је волим. Не могу. Ја сам ту да волим и да, бајо њој приуштим све што треба да има и више од тога, ако треба. И да је васпиташ ако треба, нормално - шокирао је.

Тада га је прекинуо водитељ, питајући да ли мисли на дете или на жену.

- Чекај, чекај, дете или жену? - гласило је питнаје.

Ту је кратко одговорио да мисли на обоје.

И дете и жену, бајо - рекао је он, након чега је снимак са тик тока завршен.

Испод снимка корисници Тик тока су изразили своје негодовање овим ставом Деспића.

"Жене и чупају обрве, то можеш", "Но цоммент, а знао си да га направиш! Пи", "Туга", "Данашњи мамини синови", "Нови Едрју Тејт", "Он да васпита", само су били неки од коментара у којима су корисници изразили свој бес оваквим ставом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".