"Нисам знао да има толико сиромашних људи, дођу у Адактар па се понашају као да је 200 евра много", рекао је Адам, алудирајући на то да је двеста евра ситница, што је народ разљутило, а нас навело да са њим поразговарамо и чујемо како власник популарног салона у центру Врачара заправо живи.

Већ на самом почетку разговора Адам је изненадио, пошто је седео у столици која му је стигла из Ватикана, а која без трошкова транспорта, кошта невероватних 15.000 евра.

FOTO:ATA images

 

- Ово чудо је стигло крајем прошле године. То је специјална столица, да не кажем трон. Позлаћена је и имају је одређени људи у друштву попут Берлусконија, Месија, Роналда... Мислим да чак и Новак има неку слику у овој столици. Ова је баш моја, направљена само за мене - рекао нам је Адакатар који се веома лагодно осећао док је седео на њој.

Цену није желео да открије, али је истакао да је на веома тежак начин дошао до ње.

- Знате шта је занимљиво... Не волим када гледам неки интервју и неко каже "не причамо о ценама". Не ради се о томе. Столица је јако скупо, али моје је умеће како сам дошао до ње. Можда би је неко добио као поклон, а неко би је можда платио 10 пута скупље - објаснио је Адам, а ми смо га "пресекли" питањем да ли је можда добио у замену за "обрве".

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Платио сам је и то сам платио апсолутно пуну цену! Јако је тешко дошла до мене, али сада је ту. Ја пожелим, све се организује, она дође и ја паднем у несвест - рекао је Адактар кроз смех, а затим открио да планира да набави још једну, за супругу.

- Она је рекла да жели и она једну овакву фотељу, али полако... Тек смо једну набавили - истакао је Адам Адактар.

Као што је и сам навео, на позлаћеним столицама седели су најуспешнији људи из целог света, а међу њима је и краљица Елизабета.

Фото: Профимедиа

 

Адамов "трон" ипак разликује се по томе што је на наслону угравирано и његово име.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".