Глумац Лука Рацо приватни чува далеко од очију јавности, а посебно остаје тајанствен када је реч о љубави.

Од раскида са Вањом Марковић, за коју су сви мислили да ће постати глумчева животна сапутница, популарни глумац девојке више не експонира у јавности.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Mrdja (@nina_mrdja)

 

Ипак, како преноси Блиц Лука Рацо наводно ужива у љубави са колегиницом, глумицом Нином Мрђом. Њихова љубавна прича почела је на снимању серије “Игра судбине”, где већ извесно време обоје имају ангажман.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

 

- Лука и Нина су осетили међусобну хемију чим су се упознали на првом заједничком снимању серије “Игра судбине”. Прво су крили то једно од другог, пустили су да све иде спонтано, јер су пре свега колеге и нису желели да брзоплетим поступцима услед емоција покваре пословни однос. Међутим, страсти и хемија међу њима је само расла. Њихов флерт је отишао корак даље, па се пар одлучио да уплови у везу - прича извор за Блиц и додаје:

- Срећне вести нису поделили одмах са пријатељима и осталим глумцима популарне серије. Желели су да виде да ли је то веза која је кратког даха или нешто што ће трајати на дуже стазе. Међутим, веза се сјајно развијала. Једно другом чине живот срећнијим, задовољнијим и испуњенијим.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".