Лепа Тијана данас је, видно расположена, изашла из породилишта, болнице Драгиша Мишовић, а сачекао ју је њен супруг, фудбалер Михајло Милутиновић.

Водитељка је открила како се сада осећа и како је протекао порођај.

- Осећам се супер, као што можете и да приметите. Све је прошло тако брзо. Захваљујем се свим у болници Драгиша Мишовић. Мислила сам да ће бити неких проблема, с обзиром да је први порођај у питању, али на сву срећу није - рекла је водитељка и открила које ће име носити:

- Зваће се Киара. Знали смо да ће бити девојчица, радили смо пренатални тест. Ја сма навијала да старије дете буде девојчица, а да после дође и брат јер је тако и код мене и код Михајла у породици - истакла је водитељка.

Фото: АТА имагес

 

 

Тијана је открила и шта ће прво урадити када стигне у свој дом.

- Оставићу Михајла и Киару да имају свој моменат. Ја сам са њом већ дан и по, тако да ће се сада мало они дружити. Ја ћу се за то време истуширати - рекла је Тијана, која је недавно изјавила да ће Михајло бити прави Никола Којо из филма "Ми нисмо анђели" у односу са ћерком, а ево и зашто:

- Проблеми крећу када почне пубертет, па када дођу симпатије и момци, имаће пуне руке посла. Ја ћу стајати са стране и посматрати - рекла је лепа водитељка.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".