Водитељка, Јована Јеремић, често је у жижи јавности због својих храбрих изјава и искрених признања.

Тако је пре извесног времена проговорила о ситуацији која ће шокирати Србију, рекавши како је одређени моћник покушао да је увече у канџе проституције.

Фото: АТА имагес

 

- Не волим да причам о томе, али истина је да су на почетку каријере покушали да ме врбују за бављење елитном проституцијом. Не желим да кажем име тог човека који је покушао, али рећи ћу само да сам била планирана за то, и то на најгори начин. То је нешто о чему никада нисам причала. Била сам планирана за најелитнију проституцију зато што сам хиперинтелигентна. Нуђено ми је да уђем у тај посао и да радим са најмоћнијим мушкарцима на светском нивоу - почела је излагање Јоване.

- Та понуда је дошла отворено, а не на увијен начин. Нуђено ми је читаво богатство у замену за то да будем увучена у елитну проституцију, односно да будем жена задужена за јаке мушкарце на светском нивоу, првенствено у свету фудбала. Мене су одабрали за то јер перфектно говорим шпански језик, као спрски, а и енглески говорим сасвим добро. Зато су мене планирали за те шпанске фудбалске кругове.

Фото: АТА имагес

 

- То су били моменти у мојој каријери на којима сам положила испит. Некада ћу испричати детаљно шта се све ту догодило, али могу сад да кажем да ме је тај човек 12 сати убеђивао и нудио ми све на свету. Још памтим реченице које ми је говорио. Имала сам 24 године. Тек сам завршила факултет. Они су и имали инфо са Правног факултета да сам врхунски интелигентна, као и да имам ту фаталну црту у себи - наставила је исповест Јеремићева.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".