- Велика грешка од почетка пројекта “Хуррицане” је та што нас људи толико упоређују. Свака од нас је индивидуа за себе, посебна, као таква и свака од нас има свој стил. Данас се сваки дан избацују песме и то што је Сања избацила песму седам дана пре мене, нема никакве везе. Шта то значи, да ја сад не треба да избацим цео месец песму зато што је Сања избацила пре седам дана? То су тоталне будалаштине. Нема потребе за таквим упоређивањем у било ком смислу. Да ли је то визуализација, да ли су то песме, нема потребе за тим. Свака од нас је кренула соло и ради онако како најбоље мисли да треба и мислим да нема потребе за тим упоређивањем. Колико песама на дневном нивоу изађе, не такмичимо се Сања и ја, шта више подржавамо једна другу. И Ксенија је избацила песму, избацује ускоро нову. Ја се такмичим сама са собом. Ја сам таква особа. Нисам неко ко помно гледа шта други људи раде, волим да погледам да се инспиришем али да се упоређујем и да љутим нечији успех или било шта стварно гледам себе. Од првог дана када смо се растале гледам само шта ћу ја и како ћу - рекла је Ивана, па открила да ли јој је лакше као самосталној певачици или у групи:

Фото: АТА имагес

 

- Искрено, наискреније зависи из ког угла гледаш. Просто, ја сам се некако навикла после пет година заједничког таквог рада је нормалан след околности да ти желиш да пробаш нешто сам. То је потпуно нормално и најбитније је да се ми међусобно и после свега подржавамо. Биле смо заједно пет година, буквално живеле смо заједно као једна породица и то је просто нормално да се после неког времена то растави. Тако да, навикла сам се у соло водама, видим и оне, подржавамо и нове чланице - рекла је Ивана, па открила да ли више зарађује сада када је самостална или док је била у групи:

Фото: Инстаграм принтскрин/ ivana_boom_nikolic

 

- Искрено, више сам зарађивала у групи. Зато што ја улажем и све што зарадим уложим у следећу песму и спот. Много тога људи и не знају да ја припремам, а све то наравно кошта. Када сам стојиш иза себе наравно да све кошта. Искрено мени је драго због тога и уопште не жалим динара за нешто за шта мислим да ће ме представити у све бољем и бољем светлу. Свачији труд се увек исплати на овај или онај начин - рекла је Ивана.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".