Њега је наводно пријавила бивша супруга Ивана Вељковић, због чега му је изречена хитна мера забране приласка, а тим поводом се огласила његова девојка Кристина Спалевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Он уопште није био у контакту са њом, она се њему не јавља. Прошли пут кад смо били у Крушевцу, он јој се јавио да види дете, она неће уопште ни да му одговори. То за насиље нема смисла, јер је он није ни видео ни чуо, не памтим колико дуго. Него, то је нешто покушала, није имала услова да га терети за насиље, али као не жели да јој он прилази, да је зове, пошто је Кристијанов адвокат послао допис да тражи један милионити део од пара које је узела, од оног што је документовао... Тражио је милион и по динара, од свих тих силних пара, и чим јој је стигла опомена пред тужбу, она је мислила да неће морати да да ништа ако га пријави - каже Кристина за Пинк.рс и додаје:

- Он сада њу свакако не сме да зове, нити то планира. Не чују се, само јој је преко адвоката послао опомену пред тужбу... Јер она нема ни слуха, ни осећаја за то да Кристијан има још једно дете.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".