Владавина Лава ове године долази у посебном тренутку јер сада све више планета креће ретроградно. Та снажна ретроградна енергија позива нас да се осврнемо на прошлост, преиспитујемо и размишљамо о старим проблемима који се сада могу решити.

У сезони Лава ретроградно стоје Венера и Кирон, док Меркур успорава у припремама за ретроградно кретање. Издваја се ретроградна Венера јер она је планета љубави, док Лав влада срцем па ће емоције бити главни фокус овог периода.

Међутим, дани којима влада Лав су и дани напредовања и развоја, а астролози кажу да је надолазеће раздобље у којем је Сунце у пољу Лава посебно срећно за следеће хороскопске знакове, како пише Сторy.хр.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Ваше самопоуздање добија налет исцељујуће енергије током сезоне Лава!

Док сунце обасјава вашу другу кућу новца, личних поседа и самопоштовања, осећаћете се приморани да испуните свој живот стабилношћу, обиљем и задовољством за којим сте чезнули.

Међутим, док се Венера креће ретроградно кроз Лава, оживљавате и делове себе који су сведени на нешто површно. Време је да се поново повежете с оним што храни вашу душу и чини да се осећате као код куће.

Такође, ваша каријера ће добити замах, ваш углед ће ојачати и припремите се да вас обожавање обасипа на сваком кораку.

Лав

Припадници овог знака су међу онима који највише цветају у својој сезони, зар не?

Ове године, Лав ће се осећати другачије током своје владавине јер Венера иде ретроградно кроз његову прву кућу, ону личног идентитета. Натераће вас да добро размислите о особи каква сте некад били.

Шта вас је спречило у прошлости? Шта вам није допуштало да се изразите како сте хтели? Што вас је навело да постанете нешто што заправо нисте ви?

Доћи ћете до сржи онога што заправо јесте, а не онога што вам је речено да јесте! Како се Сунце у Лаву поравнава с Јупитером и Ураном у Бику, налазите се у раздобљу бурних промена када је у питању ваша каријера, као и слика коју други имају о вама. Мењате се – и ваши се професионални циљеви неизбјежно мењају у том процесу.

Девица

Сезона Лава за Девицу је раздобље магичних противречности!

Док Сунце почива у вашој духовној и подсвесној 12. кући, можда ћете бити мање заинтересовани за учествовање у спољном свету. Бићете у свом углу, окренутост себи биће сасвим у реду.

Сада је одлично време за вашу саморефлексију, нарочито  док се Венера креће ретроградно кроз вашу невидљиву 12. кућу.

Сигурно ће бити неких неочекиваних открића, нарочито када Лав пређе Јупитер и Уран у Бику. Допустите си да се упустите у авантуре које вас изводе из ваше зоне удобности и показују вам нови пут до самоиспуњења.

Стрелац

Припадници овог хороскопског знака увек су расположени за авантуру, а владавина Лава одвешће их на нека лепа места и у нове изазове.

Док Сунце сипа ватру у вашу девету кућу образовања и развоја, очекују вас нова искуства. Али, неће вам бити лако да им се отворите јер ћете бити осетљивији него иначе, а то је једино што вас кочи када желите да идете даље и испробате нешто ново.

Бићете фокусирани на креативно изражавање и уметнички развој, а ако сте у недоумици шта да урадите, запамтите – ако сте довољно спремни, имаћете најбољу забаву у животу! Уживајте у сваком тренутку и не плашите се непотребно.

Водолија

Ваши односи значајно се мењају током владавине Лава.

Док Венера у Лаву иде ретроградно кроз вашу седму кућу, која се односи на партнерства, могли бисте открити да се бивши љубавници, пријатељи и пословни партнери поново појављују у вашем животу.

Могу постојати нерешени сукоби који захтевају вашу пажњу, јер ће вас проналажење решења и коначни завршетак научити пуно о вама самима.

Сјајан извор инспирације биће ваша породица, чак и ако постоје несугласице, јер ће вас свака ситуација подсетити ко сте, одакле долазите и колико далеко морате да идете. Припремите се за неочекиване промене које ће се догодити у вашем приватном животу јер сте можда спремни да ослободите простор за везу која ће вас натерати да искочите из своје зоне удобности!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".