Интересантно је да њих двоје немају ниједну заједничку фотографију у јавности и да је он све време избегавао појављивање у медијима.

Њихов брак није потрајао, и разишли су се када им је ћерка имала четири и по године.

Весна не воли често у јавности да прича о њему.

- Развела сам се када сам схватила да моја ћерка нема брижног оца, а ни ја мужа који ме воли. Не бих залазила у детаље нашег односа. Давно сам изјавила да је лош брак воз из којег треба искочити макар поломила обе руке и обе ноге. Мени су и даље мало ишчашени кукови због тог скока, али ова станица на којој сам сигурно је боља од оне на коју бих стигла да сам остала у лошем браку - изјавила је водитељка једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

Из брака са Срђаном има ћерку Ленку за коју увек има речи хвале.

- Не бих жива признала колико шаљем порука дневно ћерки! Шаљем, проверавам да ли је видела, најчешће није видела... Онда наставим упорно да пишем - добро Ленка да ли имаш мајку, да ли има икога ко би ми данас рекао нешто лепо, онда - да ли постоји могућност да добијем бар пољубац... И ја кукам - поручила је једном приликом Весна кроз осмех и додала да је Ленка њен највећи понос.

Иначе, Весна Дедић лето проводи у родној Црној Гори, где свакодневно ужива, а сада је виђена док је била у друштву згодног доктора.

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо

 

Била у друштву доктора естетске медицине Дејана Антонића, са којим је уживала у доброј храни и ракији, уз прелеп поглед на море.

Весна је имала црвену хаљину са дубоким деколтеом испод које је носила мокри купаћи, а лице је прекрила сунчаним наочарима, док није имала ни трунку шминке.

Водитељка је недавно признала да је заљубљена.

- Сад сам заљубљена, ја сам стално заљубљена! Тај сам тип, или имам симпатију и заљубљена сам или немам ништа. Али, ја никада нисам доживјела љубав, ја сам људи ту нека грешка, психијатрија. Пишем такве књиге, пишем о љубави, али сам научно поткована да то пишем, све књиге из психологије сам прочитала. Могу да функционишем само док постоји страст, јер мени постане досадно кад заљубљеност пређе у љубав - открила је Весна.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: