Једно од старије деце толико је било претучено да је његов отац, Травис Дос, рекао полицији Лас Вегаса да верује да је дечак (11) мртав, наводи се у судским транскриптима, које је добила локална ТВ станица.

Један од детектива навео је да му је дете рекло да је било принуђено да оно мало хране што има подели са брац́ом и сестрама и да није јело данима.

- Дечак је рекао да је стално био гладан и да је зато крао. Стално је говорио да му треба много хране јер је сада велики дечак и да је шесторо деце морало да дели један велики помфрит из Мекдоналдса - наводи се у транскриптима изјава детектива.

Дете је према наводима детектива било закључано у кавезу по цео дан.

Доса, који је отац седморо деце, велика порота је недавно оптужила по 40 тачака оптужнице, укључујуц́и злостављање деце.

На узнемирујуц́ем снимку, који је забележила камера на телу полицајца, види се како полицајци 11. јуна улазе у мали једнособни стан где су затекли шесторо деце, узраста од 2 до 11 година, саме са два пса. Дечак (11) и његов млађи брат (9) чучали су у кавезу са катанцем који се иначе користи за држање куц́них љубимаца

Полицајци су рекли да је старији дечак имао црне очи које су биле затворене, вишеструке трагове и модрице по целом телу, а био је екстремно мршав. Дете је полицији испричало да га је отац тукао конопцима, каишевима, али понекад и тигањем.

Аманда Стампер, која је биолошка мајка двогодишњег детета и мац́еха осталим малишанима, такође је оптужена и суочава се са седам тачака за злостављање деце.

Снимци камере показују да су деца у почетку одбијала да отворе врата полицајцима 15 минута јер су добила упутства од оца да не отварају врата странцима.

- Нисмо повређени. Добро смо - чује се једно дете како говори.

Радник на одржавању је на крају успео да убеди дете да отвори врата и полицајци су затекли децу у стану са псима.

- Ударио ме је у лице у кавезу кад сам хтео да изађем јер нисам ништа лоше урадио - рекао је једанаестогодишњак за оца.

- Ниси ти крив. Ово је заиста лоша ситуација. А ми ц́емо вам помоц́и. Ово се нец́е поновити - теши га полицајац.

Дос (31) је наводно рекао полицији да "нема избора" кад су га питали зашто је децу ставио у кавез.

На свом профилу на Инстаграму, Дос, који је иначе репер и наступа под уметничким именом Трап Монтана, објављује снимке како репује у егзотичним аутомобилима, вилама, коцкарницама...

У објавама из септембра 2020. године види се како са својом децом ужива у дану на плажи у Санта Моники. Друга објава из јуна 2019. приказује Доса како пеца са четворо деце и Стампер како се смеје у позадини.

Тужиоци округа Кларк наводе да је Стампер (33), која је тренутно трудна, била проститутка која је радила за Доса и додају да је знала да њен партнер злоставља децу. Стамперов јавни бранилац рекао је да је и мајка била жртва Досовог злостављања.

На сво профилу на Инстаграму често је објављивала наге и провокативне фотографије и снимке њене новорођене бебе од пре две године.

(НY Пост)

БОНУС ВИДЕО: