Данас је после дуге и тешке болести преминула Зорица Милошевић, мајка бившег супруга Јоване Јеремић. Она је била музички педагог и предавала је музичку културу у пиротској гимназији

Јована је неговала врло близак контакт са Зорицом, чак је у последње време често говорила о њој и објавила је заједничку фотографију са њом. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јеремицјована

 

 

- Моја свекрва! У животу ми је била највећа подршка. Моја свекрва. Чувала ми је дете када ми се свет распадао. Подржавала моје снове, веровала у мене кад нико није. Ноћима смо седеле на тераси и причале. Пиле наше кафе. Правиле музичке делове јутарњег програма на почетку моје каријере. Она је увек веровала у мене. Моја свекрва. Професор музике. Авангардна Жена. Лавица. Светска зена. Карактерно иста ја. Наша љубав, поштовање и искреност надмашиле су овоземаљско време - навела је Јована Јеремић на Инстаграму.

- И сада се бори лавовски. Не посустаје. Ово је пример здравог односа. Развод од њеног сина нас никад није раздвојио. Ни мене од Воје. Само смо још већи пријатељи. Он је мој први супруг, никад бивши муж, његове љубави после мене сам благословила, а Воју подржала у сваком смислу, а моја Зока је моја свекрва за сва времена. Волим те, Зоко, Зоко лавице - закључила је тада водитељка.

Јована још увек није потврдила вест о смрти. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: