Млади глумац Павле Менсур, син глумачког пара Срне Ланго и Ирфана Менсура, на друштвеним мрежама оптужио је водитељку Јелену Николић, познатију као Контракултурна за наводно "ухођење", а она се сада на свом Инстаграм профилу огласила тим поводом.

Јелена тврди да је са Павлом разменила неколико порука, те да су се сретали на разним јавним догађајима и када га је она гледала у представи у којој је играла њена пријатељица.

Такође, Контракултурна наводи да сумња да глумац има нарцисоидни поремећај личности, као и да мрзи све жене, те да је љут јер нису имали аферу.

- Да се на тренутак вратим на почетак приче и напоменем да се Павле Менсур нашао прозваним стоти пут након што сам дала коментар на предлог његовог имена у мојој емисији. Скинула сам после неколико минута "стори" у којем сам рекла како га не бих коментарисала и да не желим никакву драму, али се он нажалост изнова осетио прозваним, а то није први пут. Сулудо је правдати се некоме ко је евидентно пасивно агресивни насилник и ко при својим изјавама користи уцене, које се сматрају и кривичним делом. Никада са поменутим дечком нисам имала никакву аферу, па је вероватно због тога киван и љут, не само на мене, већ и на све жене, пошто његове изјаве о мени кипте од мизогиније. Не бих желела да постављам дијагнозе другима, али ова опсесија сопственом битношћу и постављање себе у односу на друге као центар света, ми личи на нарцисоидни поремећај личности, о којем сам иначе и писала у једном од мојих издања - написала је Контракултурна.

Фото: Пронтскрин Инстаграм/kontrakulturna

 

 

- Заиста не желим да прилажем детаље о својим књигама, само да кажем да сам на њих неизмерно поносна и да сам се трудила да поклоним по једну свакоме ко није имао могућност да је купи, а да сам их продала у хиљадама и да немам намеру да то некоме трљам на нос. Лако је проверити. Ван сваке памети ми је да коментаришем особу чије коментаре видим испод фотографија сваке друге естрадне личности, при чему се ограђује од тога да не жели да се естрадизује. Разменили смо неколико порука у животу и заиста ми је срамотно што ме представља на овакав начин. Сулудо је правдати се због тога што сам некога похвалила при игрању представе на коју сам отишла како бих одгледала представу своје добре пријатељице. Појавила сам се на неколико догађаја на којима сам се срела са њим, јер се бавим јавим послом и не видим разлог да се за то правдам. Павле Менсур јесте сјајан глумац и одушевио ме је у много наврата својим пословним ангажманом. Мислим да је то било сваки пут када је играо неког зависника - вероватно због тога што му се тада једино верује. А сада бих апеловала да се на сцени овакве ствари не дешавају, пре свега зато што оне нису ни витешке ни џентлменске, а у најмању руку су неваспитане за једног мушкарца који од мене никада није чуо ниједну ружну реч, а можда је то ипак требало да се деси. У свом новом подцасту ћу се сваког дана трудити да се жене на сцени никада не подцене, уцене и омаловаже за свој рад и своја достигнућа. Поносим се тиме што радим толико креативних ствари и што сам успела себи да обезбедим посао из снова, приватни бизнис и кров над главом. Желим му исто у мојим годинама - написала је она на Инстаграму.

Павле је јуче писао да Јелена има "изражену дијагнозу".

Дотична дама, познатија као Контракултурна (и даље јој, заиста, не знам ни име) која ме је својевремено уходила на представи коју сам пре неколико година играо, писала, звала ¡ инсистирала да се видимо и да јој дођем у емисију не бих ли јој посветио било какву пажњу, је пре неколико година због мог игнорисања ње и њене шифре, на "клик" почела о мени да пише негативне ствари на свом Тwиттер налогу. Њене изјаве, као и она сама, не би биле вредне моје пажње да она није јавна личност која нажалост има неки домет у нашем друштву. Заправо, мени нису ни сметале њене изјаве на мој рачун - бавим се послом којим се бавим и годинама сам научио да не дајем на значају недобронамерним коментарима и бенигним људима, али ми је сметало то што их је писала на начин на који би некоме деловало да се она и ја познајемо и да смо блиски, што је потпуно апсурдно и за мене и моју породицу јако непријатно. (Као што рекох, виђао сам је доста пута у првом реду на представи, али јој никада нисам знао ни име поред овог "уметничког") - навео је на почетку.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Да скратим причу - пре 2-3 године сам јој послао поруку у којој сам је замолио да ме више не помиње и да се висе не бави мојом појавом на својим налозима, јер је крајње време да нађе неку другу опсесију у животу. Нисам желео да људи који њу прате било ког момента помисле да она и ја имамо било шта, илл да смо било шта икада имали јер такве особе заиста нису део ни мог ширег круга... За дивно чудо, иако нисам очекивао од особе која на том нивоу гаји опсесију према животу других људи, наишао сам на разумевање - и од тог момента нисам више добијао скриншотове њених постова о мени. Ево, после неколико година, убица се враћа на место злочина (изнова пали прегледи) и она поново осећа потребу да свом аудиторијуму да до знања да она зна о мени нешто што нико не зна, не би лл добила мало више пажње него иначе. Све овако перфидно, "не бих га помињала да вас поштедим драме, нећу га звати у емисију", иако ме буквално самим тим поново помиње и прави ситуацију која је потпуно непотребна. Имам црно на бело поруке где ме је више пута звала да дођем у емисију, да дођем код ње, да дођем било где где може да ме види, алл ја то једноставно нисам желео јер је не сматрам за новинарку, као што је нико после једне купијене песме не сматра за певачицу, као што је нико после 6 продатих и 56 поклоњених примерака романа који није писала она не сматра за списатељицу. Мој манир није да се са било ким обрачунавам и свађам преко социјалних мрежа, штавише то не подржавам, али дошао је моменат када је ова девојка са врло израженом дијагнозом превршила сваку меру јавно покушавајући да естрадизује моје име и мој углед ставијајући ме у исти коштац са собом. Молим те, Контракултурна, једном заувек престани да ме помињеш, јер је мој следећи корак качење порука и позиви којим си ме прогањала дуг период. Велики поздрав, Павле Менсур.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".