- Разговарали смо много са Јокићем, то је најбољи разговор који сам ја обавио овог лета. Физички и ментално није спреман да преузме одговорност онако како се од њега очекује, због тога није на списку. Волео бих да говорим о људима који су ту, али вас то вероватно не занима - објаснио је Светислав Пешић. 

Поред Николе Јокића, на списку нема ни Василија Мицића.

- На списку нема Василија Мицића, дуго смо разговарали са њим, он је замолио, такође, да ове године прескочи. Имао је тешку сезону, са много повреда, потписао је нови уговор. Мора три недеље да остане у Јути и Лас Вегасу на тренинзима новог клуба, обновио је повреду рамена и налази се на опоравку. Физички није у добром стању, на њега не можемо да рачунамо. 

Лучић, Калинић и Лука Митровић ће такође пропустити Мундобаскет.

- Лућић је отишао на операцију, опоравак ће трајати до октобра, већ у јуну смо знали да на њега и Калинића нећемо рачунати. Он нас је такође обавестио да неће моћи да нам помогне из физичких и менталних разлога. Имао је и он проблема. Луку Митровића смо желели, али је он замолио да га овог лета ослободимо због што жели да санира све повреде и припреми се за наредну сезону. Ако нам буде потребан за прозоре наредне године биће на располагању.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".