И док су љубазност, емпатија, неразметљивост најчешће препознате као универзалне врлине, постоје хороскопски знакови који негују потпуно другачије вредности – они изнад свега жуде за материјалним богатством, верују да су супериорни у односу на друге и на њих посматрају са презиром.

Јарац

Иако се углавном не сматра површним, Јарац верује да је супериоран у односу на пријатеље и познанике. Често новчано богатство и друштвени статус цени далеко више од љубазности, лепе речи и захвалног карактера. Јарац има тенденцију и да одбије људе на ружан и подругљив начин, преноси портал „Пинквилла“.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Овај знак има већу емоционалну интелигенцију од других, али емотивно поступа само кад су у питању људи које воли и блиску су му. Када је реч о странцима, Рибе често не маре превише за њих. Било да величају властити живот или понижавају друге људе, Рибе често користе погрдне називе и грубе речи.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолија верује да новац може да купи срећу. Увек се размеће својим богатством и користи га као средство које му омогућава да људе око себе третира лоше. Овај знак је склон да поштује друге ако имају много новца, велике куће, скупе аутомобиле или образовање са елитиних светских универзитета, што га свакако донекле чини површном особом, пише Еспресо.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".