У сезону Лава, ретроградно стоје Венера и Кирон, а Меркур успорава у припремама за ретроградно кретање. Издваја се ретроградна Венера, јер она је планета љубави, а Лав влада срцем, па ће емоције бити у фокусу у овом периоду. До завршетка владавине Лава имаћемо 6 великих космичких тела у ретроградном ходу.

Осим тога, владавина Лава доноси активацију потала Лавља врата, која доносе снажан налет енергије, елана и напретка.

Када Сунце прелази у знак Лава, ствари буду доста лакше. Оно ће боравити у ватреном знаку од 23. јула до 22. августа и ово је време да нађемо своју унутрашњу моћ и квалитете, пише Glossy.

Осећамо се снажно, попут лава или лавице; овај период доноси срећу, а ми се осећамо моћнијим баш зато - срећа доноси моћ.

Фото: Профимедиа

 

Када смо срећни, опуштени, имамо више самопоуздања, љубави, спремнији смо да прихватимо све потенцијалне недаће.

Сезона Рака доносила је бригу о породици, кући, па и самом себи, а сада је време да заблистамо. Лав утиче на то да будемо храбри, одлучни, инспирисаним креативни, страствени, радознали, заиграни...

Гори наша унутрашња ватра, а сезона Лава доноси налет велике продуктивне енергије. Где смо били ограничени и спутани, сада постајемо отворени, борбени и страствени.

Јако повољан дан ће бити дан активације портала Лавља врата, јер доноси велику енергију напредовања и слободе.

Под Сунцем у Лаву, позовите радост, самопоуздање и љубав у свој живот кроз позитивне акције. Нека буде једноставно и користите лава као духовну животињу која ће вас водити кроз сезону.

БОНУС ВИДЕО: