Глумачки пар Драган Јовановић и Бранка Пујић су у складном браку деценијама, а круна њихове љубави је ћерка Анђела, која је такође кренула њиховим стопама и врло је успешна млада глумица.

Гаги и Бранка су доказ да стабилан брак постоји и међу јавним личностима, а да је узајамно поштовање кључ свега. Њихова љубав је почела још на факултету.

- Истина је, упознали смо се на Факултету драмских уметности. Први пут кад сам је спазио, знао сам да ће бити моја. Морао сам мало да причекам, али вредело је. Немамо рецепт за срећан брак. Нас је од првог дана везивало поштовање које гајимо једно према дугом. Никада се између нас није испречила каријера или нешто материјално. Драго ми је што је поред мене неко ко има љубави за све, ко је спреман сваком да помогне и ко воли живот. Срећан сам што је Бранка скромна и што сам њене жеље могао да остварим - рекао је Гаги.

 

 

- Кад сам упознала Драгана, имала сам дечка. У почетку смо се дружили, био је духовит, много смо се смејали и с временом ми се увукао под кожу - додала је Бранка, која је иначе и професор на Факултету драмских уметности и истовремено држи школу глуме за младе Мали театар.

Иначе, Бранка је истакла и да је Гаги понекад тврдоглав и да никад не жели у старту да уради онако како је она предложила, већ тек касније усвоји предлог.

 

 

 

- Бранка, невеста Драганова, има стрпљења и упорна је у ономе што жели. Ја трчим на 100 метара, а она је маратонац. Пример је угаона гарнитура, због које сам полудео јер ме замара да се бавим тиме и да је тражим данима. Ја сам нестрпљив, а Бранка би могла да чека колико год треба само да буде како је она замислила. Ето, успела је да изгура да купимо ову гарнитуру, а био сам сигуран да нема шансе. Увек кажемо шта мислимо, уверен сам да је то најбољи начин да однос међу људима буде добар. Понекад се понашамо као деца, али с обзиром на то да се играмо цео живот, имамо право да будемо такви - закључио је глумац.

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".