Једном приликом говорио је да му је алкохол био порок, те да је у каријери правио грешке због којих се сада каје.

- Пио сам дуже време, али нисам то радио када радим. Након свирке сам пио, нисам долазио кући по четири-пет дана. Било ме је свуда, а када дођем кући, покојна жена ме увек питала да ли сам жив и здрав. Дешавало се да одем у Немачку, и јавим јој се тек после два месеца. Та фаза је трајала мало дуже, реч је о годинама. Можда сам и каријеру уз алкохол лакше поднео. Када се десе неке ствари, када си популаран, тешко је све то испратити и издржати. Било је друго време, а сада је тек катастрофа, сада сви снимају шта год да се деси.

Познати певач открио је који моменат је био преломан да престане да пије, те истиче да је много боље када је човек трезан.

Фото: репринт ТВ Новости

 

- Добио сам сина, потом и другог. Дешавало се да одем у Немачку, нема ме два месеца, вратим се кући и дете гледа да ли сам ја тата. Више нисам такав, а нисам ни млад. Пре 12 година ми је жена преминула, тада сам рекао себи да сам до тада био оно што јесам, па сам се променио. Сада су деца већ момци и тако. Што се певања тиче, лепше је кад си трезан.

Вујић се присетио и савета који му је дао Саша Поповић, међутим, он га тада није послушао, те му је касније било криво због тога. Саша се недавно присетио тужних тренутака.

- Када сам био млад и популаран дечко, Сале ми је рекао да се манем алкохола јер одлично певам и имам одличну песму. Мене је младост понела, и размишљао сам шта он прича, али да сам га послушао било би боље - искрен је био певач.

БОНУС ВИДЕО: