- Хитно! Има ли кога да данас или ујутро повезе нашу људску и глумачку величину Слободана Ћустића од Сивирија са Касандре макар до Гевгелије? - објављено је на поменутој страници.

Након тога се огласила и Јелена.

- Поздрав свима! Писала сам пре 6, 7 дана, с обзиром на то да смо имали озбиљан квар на аутомобилу кад смо долазили на море, те смо морали да изнајмимо ауто у Солуну, да бисмо стигли у Сивири. Тад сам добила велику подршку и помоћ групе, на којој сам неизмерно захвална, а уз то и лепо познанство са породицом која ме је вратила из Солуна у Сивири, након што сам вратила изнајмљени ауто - навела је она на мрежама.

Фото: АТА имагес

 

- Сад иде главни део... Наш ауто је у Ђевђелији од 14. јула и коначно је поправљен. Таман смо мислили да ћемо заувек остати у Грчкој. Супруг би требало сутра да оде по ауто, па ме, ево, поново овде да питам да ли се неко сутра враћа кући са Касандре и да ли има једно слободно место и вољу да га повезе до Ђевђелије? Слободан Ћустић - написала је Ћустићева супруга на Фејсбуку.

На срећу, проблем Ћустића ускоро је заиста решен захваљујућима људима добре воље.

Фото: Фејсбук принтскрин/Grčka info

 

Фото: Фејсбук принтскрин/Grčka info

 

- Решен је превоз, хвала добрим људима којима је било успутно и јавили су се, више њих - објавио је члан групе који је и објавио да је глумцу потребан превоз.

Подсетимо, Слободан Ћустић има шесторо деце, из два брака.

асилија Вида, Танасија, Зарију и Озрена добио је са Јеленим, док из првог брака има синове Николу и Љубомира.

БОНУС ВИДЕО: