Певачица није сигурна у којој је вредности начињена штета, али сумња да је реч о 10.000 евра. 

- Пакао, само неки проблеми. Звале су ме комшије да ми кажу да ми је капија на викендици у Бановцима одлетела и да је сво воће ишчупано и уништено, столице су поломљене јер су летеле на све стране. У Београду ми је цела тераса уништена, немам ниједну жардињеру читаву, ни лавор ни канту. Начињена ми је велика материјална штета. Златко већ рачуна колико ће да нас изађе нова капија. Ма не смем ни да размишљам о цифрама у ово лудо време скупоће. Срећом имам наступа ово лето, па ћу моћи да поплаћам све. Како су ми комшије пренеле њима је много већа штета, па ја ни не смем толико да кукам - рекла је поприлично узнемирено певачица која се највише уплашила за своју викендицу на Тари.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- Срећом невреме није задесило Тару, како су ми рекли са кућом ми је све у реду, иначе сам највише страховала да ми кров није одлетео, јер би то коштало ко зна колико - рекла је Нада.

Певачица је пре три године мислила да су опљачкали њену кућу у Тивту, али је ствари била реч о глодарима: 

- Ви не можете да замислите шта су они урадили од моје куће. Појели су намештај, све што је било унутра. Чак су и флашу допола појели. Кад ме шлог није стрефио тад, мислим да никад неће. Пухови су пробили комарник и ушли унутра. Нашли смо два пуха у WЦ шољи, ушли су ту да би пили воду, а неколико малих пухова је било у судопери у кухињи. Ма страшно шта су направили. Намештај смо побацали, окречили смо зидове и дезинфиковали сваки ћошак - објаснила је певачица за Информер.

БОНУС ВИДЕО: